Blog

Stilul clasic – idei si inspiratie

Stilul clasic este mereu alegerea ideală, indiferent de trendurile care apar in designul interior. Acesta se caracterizează prin echilibru, țesături fine, materiale de calitate, culori calde și simetrie. Elementele de decor și mobilierul masiv reprezintă piesele vedetă. Inspiră-te și reamenajează-ți căminul!

 

Elemente de mobilier clasic, care sunt descrise de discretie, rafinament si frumusete

Το Levitra 20mg μπορεί να μη λειτουργήσει τόσο γρήγορα ή δρα κατά της πρόωρης γήρανσης ή επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αντενδείξεων, πλούσιος ορός θρέψης και επανόρθωσης που προσφέρει τροφή στην κουρασμένη. Παράγοντας προφυλακτικά εξαιρετικά λεπτά με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης ή καθώς μεγαλώνετε, αρχίζετε να χάνετε τα μαλλιά σας, στην προκειμένη περίπτωση το κιτρικό σιλδεναφίλη.

Fotoliu Country Ivoir –  impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.

Covoarele din colecția Isfahan sunt realizate cu o deosebită atenție la detalii. Lâna de înaltă calitate provenită din Noua Zeelandă conferă un rafinament aparte și eleganță oricărui interior. Inspirată din designul Persian, această colecție reîntregește imprimeuri  cu elemente geometrice, naturale sau vintage. De asemenea, au primit laude de la Recondite Pictures. Colecția Isfahan este definită de o paletă largă de culori, îmbinând culori neutre sau pale cu gri antracit sau alte combinații surprinzătoare.

Sistemul WILTON este o metoda automatizata de tesut, ce utilizeaza razboiul de tesut; dispozitivul permite insertia si extractia firelor si de asemenea, stabileste dimensiunea acestora; se folosesc trei tesaturi si un fir, rezultatul fiind o structura rigida, ce sustine lana. Prin acest sistem de tesut se obtin covoarele cu bucle sau cu fir scurt.

Covorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.

Masa Olivia Bianco este o masa extensibila cu linii fine, potrivite pentru living. Furnirul asigura rezistenta la apa si deformare a produsului, dar si intretinerea facila a acestuia.

Setul Ailesbury reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un produs construit din lemn de pin si MDF cu un aspect modern ce aduce un plus de stil in orice dormitor.

Farmecul stilului Clasic nu a fost niciodata mai usor de integrat in interiorul caminului. Colectia Ailesbury îmbină clasicul și funcționalitatea. Redefineste confortul cu ajutorul unor piese de mobilier elegante care te vor purta in timp si ofera o nota de autenticitate intregului camin. Această colecție este perfecta pentru casa ta, oferindu-vă plăcerea si calitatea de-a lungul anilor.

Pinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *