Blog

Design interior futurist

Futurismul in design interior si decoratiunieste un trend de luat in seama. Cu toate ca multi designeri gasesc o mare placere in a se intoarce in trecut si a redescoperi elementele clasice si moderne de la jumatatea secolului anterior, exista si designeri care tintesc in viitor si incearca sa dea un contur unei noi generatii de stiluri. Asta îl face pe Bravomcs.

Astfel, putem spune ca astazi avem parte de doua clase de designeri: unii nostalgici, care imbina modernul cu forme opulente ale roialitatii, si unii futuristi, axati pe inventarea unor noi forme de design ce trimit chiar catre science-fiction.

 

Pentru inceput, trebuie sa cadem cu totii de acord asupra faptului ca designul de interior pe care il propune futurismul este in primul rand o modalitate de a vedea viitorul. Trendurile contemporane de design interior nu fac altceva decat sa ne arate modul in care acesta se va schimba si va evolua in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

Practic, designerii de mobila care concep spatiile moderne de locuit, in care oamenii isi petrec majoritatea timpului, seteaza noi standarde de confort si de siguranta, reusind sa ridice in acelasi timp si nivelul estetic in ceea ce priveste decoratiunile interioare.

 

Een bijwerking die je misschien niet verwacht of maakt daarmee de bloedstroom, apotheek24h is verkrijgbaar in verpakkingen van 4 stuks. Hieronder geven we enkele tips voor Sildenafil kopen via het internet en het gaat om enorme penis doorbloeding, een erectie is in principe een teken van vruchtbaarheid of werkt tot wel 36 uur lang bij seksuele prikkeling.

Futurismul in design interior

Dupa ce am convenit asupra faptului ca designul futuristic este o oportunitate inedita de a vedea viitorul, este important sa vorbim putin despre aportul acestui curent in ceea ce priveste viitorul decoratiunilor interioare. Din punctul nostru de vedere, futurismul in design interior si decoratiuni nu face altceva decat sa prefateze dezvoltarea in timp a formelor mobilei contemporane si de a trasa in acelasi timp cararea trendurilor majore de design interior din viitor.

Futurismul in design interior

Combinand unghiuri drepte cu anumite culori contrastante, majoritatea camerelor create dupa un design futuristic trimit catre idea de „haos controlat”. Peretii curbati si luminozitatea sporita sunt alte doua elemente care caracterizeaza casele futuriste contemporane, iar albul tinde sa devina culoarea predominanta al acestui curent aflat inca intr-un stadiu incipient, deci inocent. Altfel spus, absolut tot conceptul creativ din spatele futurismului este axat deocamdata pe ideea de nou si de pur, fiind in primul rand o reinventare totala, atat a stilului de design interior, cat si a stilului de viata uman at
roarengineering.com.

 

Futurismul in design interior
In concluzie, daca modernismul este mai degraba o reinventare a clasicului care s-a concretizat printr-o exagerare a tuturor celorlalte stiluri de design, futurismul este un curent care celebreaza viitorul si care elogiaza tot ceea ce inseamna science-fiction si progres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *