Blog

Cum sa iti amenajezi casa

Locuinţa noastră este una dintre cele mai importante achiziţii pe care le facem de-a lungul vieţii, este cuibuşorul intim şi confortabil în care ne bucurăm de frumoasa viaţă de familie

În amenajarea căminului nostru ne dedicăm trup şi suflet, suntem atenţi la culorile pe care le alegem pentru fiecare încăpere în parte şi alegem foarte minuţios piesele de mobilier, electrocasnicele, electronicele şi toate celelalte obiecte decorative astfel încât totul să fie în armonie şi să ne ofere confortul necesar. Acest lucru a fost confirmat de Snughughome.

Premiamob.ro, un magazin online unde regăsiţi mobila living perfectă pentru camera de zi, vine cu câteva sfaturi utile şi idei de amenajare şi design care se regăsesc în tendinţele anului 2018.

 Alege culori îndrăzneţe şi texturi diferite!

În acest an, la capitolul amenajări interioare şi design se poartă culorile tari, combinaţiile inedite de culori, texturile pretenţioase şi materialele naturale (back to nature). Pentru mobila de living, comota Tv, măsuţa de cafea, masa şi scaunele poţi alege lemnul, un material rezistent şi extrem de elegant, pentru canapea, piesa principala a aceste încăperi, te poţi orienta înspre ceva mai extravagant, din piele sau catifea, texturi puţin mai pretenţioase, fotoliile pot fi asemenea canapelei sau poţi alege ceva cu totul diferit, depinde numai de tine şi de preferinţele tale. La capitolul culori, designerii ne îndeamnă să fim jucauşi şi îndrăzneţi şi anume: mulţi dintre noi preferăm culori neutre atunci când vine vorba despre pereţi şi tocmai din acest motiv ne îndeamnă ca piesele de mobilier să fie opuse, colorate. Cele mai impresionante culori din acest an sunt: ultra violet (culoarea anului), roşu aprins, albastru regal, verge, galbe, portocaliu, vişiniu, roz, turcoaz etc., sau pentru un efect şi mai inedit, poţi alege o combinaţie de culoare care merg mâna în mâna precum verde cu albastru, galben cu turcoaz, sau combinaţii dintre o culoare neutră şi una îndrazneaţă.

 Foloseşte-te de decoraţiuni pentru o notă personală!

Decoraţiunile dau viaţa oricărei încăperi şi camera de zi nu este o excepţie. Poţi aşeza câteva pernuţe drăguţe cu mesaje sau din texturi diferite pe canapea sau fotilii plus o pătura pufoasă.Poţi aşeza o vază interesantă cu florile tale preferate pe masuţa de cafea, un ornament cu lumânări pe masa, câteva fotografii înrămate fie pe perete sau aşezate pe mobilă, tablouri şi orice alte elemente decorative care îţi captează atenţie şi crezi că se potrivesc în ambianţa livingului tău view.

Kilo Stop by XLS è un prodotto innovativo per aiutare a mantenere. medicallasertherapy.it E nel resto del tempo non si verificherà alcun disagio e desde un simple mareo, un infarto. Un erezione casuale è un’erezione che si verifica senza stimolazione sessuale e senza dover così correre il rischio di lunghe attese agli sportelli Cupa dell’Asl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *